Zelfstandig gevestigde psychiater

Praktijken voor psychiatrie & psychotherapie

Psychiater Nieuwegein

Aanmelden

U kunt de praktijk bellen om u aan te melden voor behandeling bij een van de drie psychiaters, en om een eerste afspraak te maken voor een intakegesprek. Daar is in principe geen wachtlijst voor, en u krijgt direct een mogelijke datum voor het intakegesprek te horen. 

Wanneer u de wachttijd tot het intakegesprek te lang vindt, kunt u altijd uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerst contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Bij het eerste telefonisch contact zal u gevraagd worden om uw naam, geboortedatum, telefoonnummer en zorgverzekeraar. U wordt tevens verzocht om bij de eerste afspraak een identiteitsbewijs mee te nemen en een verwijsbrief. Bij uw eerste afspraak zal u tevens worden gevraagd de volgende informatie in te vullen: - woonadres, - emailadres, - burgerservicenummer, - zorgverzekeraar en verzekerdennummer, - huisarts.

U kunt zich ook aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en per email op te sturen. Vergeet dan niet een telefoonnummer en email-adres in te vullen waarop u bereikbaar bent om een eerste afspraak te maken.