Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanmelden

*** Beide psychiaters nemen geen nieuwe patiënten meer aan voor hun praktijk in Nieuwegein.

 

U kunt zich aanmelden voor behandeling door een van de psychiaters door onderstaand formulier in te vullen en per email op te sturen. Vergeet daarbij vooral niet een telefoonnummer in te vullen waarop u bereikbaar bent om eventueel telefonisch aanvullende informatie te verschaffen. U kunt gebeld worden over bijvoorbeeld de aard van uw klachten, of u eerder in de GGZ behandeld bent geweest en welke medicatie u gebruikt, ook om te bezien of een behandeling bij een zelfstandig gevestigd psychiater voor u geschikt is. 

Als een behandeling bij een van de psychiaters voor u geschikt lijkt, kan een afspraak voor een intake worden gemaakt. Daarbij wordt geen wachtlijst gebruikt, en kunt u direct een mogelijke datum voor het intakegesprek te horen krijgen. 

De actuele wachttijden bij een aanmelding kunt u vinden op de website www.kiezenindeggz.nl . Wanneer u de wachttijd tot een mogelijk intakegesprek te lang vindt duren, kunt u altijd uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerst contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

U wordt verzocht om bij de eerste afspraak een identiteitsbewijs mee te nemen en de verwijsbrief naar de Gespecialiseerde GGZ, als deze nog niet is opgestuurd. 

De met een * aangeven velden in het formulier moeten worden ingevuld. De overige informatie kan eventueel later van u worden gevraagd.