Zelfstandig gevestigde psychiater

Praktijken voor psychiatrie & psychotherapie

Psychiater Nieuwegein

Herhaalrecepten

U kunt voor een herhaalrecept onderstaand formulier invullen en per email versturen. Vergeet vooral niet het telefoonnummer en email-adres in te vullen waarop u bereikbaar bent om eventuele vragen over uw herhaalrecept te beantwoorden. U kunt ook een email-bericht naar de praktijk sturen met een verzoek voor een herhaalrecept. U vermeldt daarbij: - uw naam, geboortedatum (en eventueel Burgerservicenummer) - de naam van uw behandelaar - de naam van het medicijn, de dosering (in mg) en hoe vaak u het gebruikt per dag - de hoeveelheid die u graag voorgeschreven krijgt - de apotheek waar u het recept naar toe gestuurd wilt hebben per fax. U kunt eventueel ook de praktijk bellen voor een herhaalrecept.

In principe wordt het recept uitgeschreven door de psychiater die u behandelt. Bij afwezigheid van uw eigen psychiater zal deze indien nodig worden vervangen door een andere psychiater. Die heeft dan voorzover nodig toegang tot uw dossier.

 

Vul in per medicijn: naam medicijn, dosis in mg, gebruik per dag, en gewenst aantal. Herhaal dit voor alle gewenste medicijnen.
Vermeld gaarne de naam, adres en zo mogelijk faxnummer van de apotheek.