Overslaan en naar de inhoud gaan

Herhaalrecepten

U kunt voor een herhaalrecept onderstaand formulier invullen en per email versturen. Vergeet vooral niet het telefoonnummer en email-adres in te vullen waarop u bereikbaar bent om eventuele vragen over uw herhaalrecept te beantwoorden. U kunt ook een email-bericht naar de praktijk sturen met een verzoek voor een herhaalrecept. U vermeldt daarbij: - uw naam, geboortedatum (en eventueel Burgerservicenummer) - de naam van uw behandelaar - de naam van het medicijn, de dosering (in mg) en hoe vaak u het gebruikt per dag - de hoeveelheid die u graag voorgeschreven krijgt - de apotheek waar u het recept naar toe gestuurd wilt hebben.

Het recept wordt in de regel als beveiligd bericht per email naar uw apotheek gestuurd. Mocht uw apotheek melden uw recept niet te hebben ontvangen, dan is het daar wellicht in de spambox beland.

In principe wordt het recept uitgeschreven door de psychiater die u behandelt. Bij afwezigheid van uw eigen psychiater zal deze indien nodig worden vervangen door een andere psychiater. Die heeft dan voor zover nodig toegang tot uw dossier.

De met een * aangegeven velden in het formulier moeten worden ingevuld.

Opsturen naar
Apotheek