Zelfstandig gevestigde psychiater

Praktijken voor psychiatrie & psychotherapie

Psychiater Nieuwegein

Contact

Vanwege de Covid-19 pandemie zijn de openingstijden van de praktijk aangepast, en vinden de consulten met uw psychiater telefonisch plaats. Actuele informatie kunt u horen op het Voicemail-bericht van de praktijk (030 6052867).

Als u de praktijk niet kunt bereiken, neemt u bij problemen die geen uitstel kunnen verdragen contact op met uw huisarts.

 

Psychiater B. Jacobs werkt op maandag, woensdag en vrijdag. Vrijdag is zijn praktijk ook telefonisch bereikbaar van 10.30 uur tot 15.30 uur.

Psychiater J.H. Bent werkt dinsdag en donderdag. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 57902335, en ook voor het versturen van een SMS. U wordt dan door hem teruggebeld.

Psychiater J.L. van der Geld werkt dinsdag en donderdag. Zij is op die dagen telefonisch bereikbaar op 06 41376492 tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00 tot 13.30 uur, en tevens voor het versturen van een SMS.

Wegens een beperkt beschikbaar budget kan zij voorlopig geen nieuwe patienten aannemen die verzekerd zijn bij CZ (UZOVI 9664, inclusief OHRA en Nationale Nederlanden).

 

U kunt ook een e-mail naar de praktijk sturen via onderstaande formulier. Als u wilt dat contact met u wordt opgenomen, vergeet dan niet uw telefoonnummer en/of email-adres in te vullen. Herhaalrecepten kunt u bij voorkeur aanvragen via het formulier onder Herhaalrecepten.